Ποιοι είμαστε

Είμαστε η Αναστασία και ο Κωνσταντίνος και δημιουργήσαμε το Holistic Wellness ώστε να στεγάσει την αγάπη μας για προσωπική εξέλιξη. Έχουμε βιώσει και οι δύο μας πολλές δυσκολίες, σωματικές και ψυχικές: τραυματισμούς, παχυσαρκία, κατάθλιψη, χρόνια αϋπνία, έλλειψη καθαρού στόχου και πολλές άλλες. Βρήκαμε απαντήσεις μέσα στη γυμναστική, τη διατροφή, τη φιλοσοφία, τις σπουδές και τα βιβλία. Χαράξαμε διαφορετικές πορείες και συναντηθήκαμε για να ενώσουμε αυτά τα τόσο διαφορετικά αλλά και τόσο κοινά βιώματα και να χτίσουμε μια σχέση, μια οικογένεια και το πνευματικό μας παιδί, το Holistic Wellness. Ένα καταφύγιο για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει καλύτερη εικόνα για το σώμα του, να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, να αναπτύξει ορθοσωμία και εξελίξει την ψυχή του.

Αναστασία Ραντιλάκη

Founder | Yoga, Pilates, Pre/postnatal

Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Αθηνών. H Αναστασία είχε επαφή με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινώντας με κολύμβηση και ενόργανη γυμναστική. Ακολούθησε για 7 χρόνια κλασσικό και σύγχρονο χορό για να επιστρέψει στο χώρο της ενόργανης/ ακροβατικής. Το 2003 εισήχθη στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών από όπου και αποφοίτησε το 2007. Από το 2002 έως το 2007 ακολούθησε το δρόμο των πολεμικών τεχνών και κατέκτησε πρώτες θέσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα για σειρά ετών. Το 2004 είχε την πρώτη της επαφή με τη Yoga με προτροπή του δασκάλου της και το 2006 ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο σπουδών πάνω στη φιλοσοφία της Yoga.

Έως το 2009 είχε ολοκληρώσει σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε: αρωματοθεραπεία, Shiatsu, Thai, Swedish massage, reiki και pranic healing. Από το 2006 έως και σήμερα διδάσκει Yoga σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Από το πρώτο μάθημα που δίδαξε κατάλαβε πως αυτός ήταν ο δικός της δρόμος. Ήθελε να διδάσκει yoga και να μεταδίδει στον κόσμο την αλλαγή που η ίδια βίωνε καθημερινά. Το 2011 ολοκλήρωσε εκπαίδευση Pilates Mat & Equipment στον εκπαιδευτικό φορέα και κέντρο δια βίου μάθησης Studio One. Συνέχισε το 2012 με Aerobic, Choreography Masters, Group resistance training, Power Cycling, Aqua Aerobics, Tae Box και EBC (enhanced body consciousness). Στην πορεία ένιωθε πως τα ομαδικά μαθήματα δεν αρκούν. Ήθελε κάτι περισσότερο. Το επόμενο σκαλοπάτι ήταν να διδάξει yoga σε μελλοντικούς δασκάλους. Έτσι το καλοκαίρι του 2012 ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ινδία όπου ολοκλήρωσε άλλη μια εκπαίδευση 200 ωρών Hatha Yoga και έκτοτε είναι ενεργό μέλος της Yoga Alliance. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα παρακολούθησε έναν ετήσιο κύκλο 500 ωρών Hatha Yoga και ταξίδεψε για δεύτερη φορά στην Ινδία. Από το 2015 συνεργάζεται με τον εκπαιδευτικό φορέα και κέντρο δια βίου μάθησης Studio One και με τη σχολή Yoga & Budo (2015 – 2021) εκπαιδεύοντας δασκάλους Yoga (200 – 300 h Y.A.). Από το 2022 ξεκίνησε και μία νέα συνεργασία αναλαμβάνοντας διδασκαλία φιλοσοφίας και ανατομίας σε εκπαιδευτικό 200 ωρών με τη σχολή Golden Hour Yoga. Το 2018 έγινε μητέρα και έκτοτε εξειδικεύτηκε στην περιγεννητική yoga και εκπαιδεύτηκε ως βοηθός μητρότητας. Έως και σήμερα αναλαμβάνει να συνοδεύει τις μέλλουσες μητέρες στο ταξίδι της κύησης παρέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στη σωστή εκγύμναση κατά την ιδιαίτερη αυτή περίοδο. Κι επειδή ο δρόμος για τη γυναίκα δε σταματά με τη γέννηση του παιδιού, η Αναστασία βοηθά γυναίκες να καλλιεργήσουν το νέο τους εαυτό και να βρουν ισορροπίες στη νέα της καθημερινότητα.

Κωνσταντίνος Καπετανάκης

Founder | Nutrition, Personal training, Health coaching
Κάτοχος MSc Πανεπιστημίου Roehampton Λονδίνου και Personal Training του Studio One. Σπουδαστής προγράμματος Life Coaching του πανεπιστημίου Achology. Ο Κωνσταντίνος ήρθε σε επαφή με τη γυμναστική στην ηλικία των 13 ετών από δική του πρωτοβουλία με σκοπό να πολεμήσει την παχυσαρκία του και κτοτε γυμνάζεται εντατικά και διευρύνει την γνώση και την εμπειρία του σε γυμναστική και κίνηση. Σύντομα το ενδιαφέρον του επεκτάθηκε στη διατροφή. Tο 2008 παρακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών ‘’Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής’’ από το Ι.Ι.Ε.Κ Ιπποκράτειος και συνέχισε με σπουδές στο Λονδίνο. Τον 2012 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Roehampton με πτυχίο (BSc) και μεταπτυχιακό (MSc) στη διατροφολογία. Το 2015 ολοκλήρωσε κύκλο σπουδών, του εκπαιδευτικού φορέα και κέντρου δια βίου μάθησης Studio One πάνω στο Personal Training και μετεκπαιδεύτηκε στο σύστημα Ε.Β.C. (Enhanced Body Consciousness).
Έκτοτε, συνδυάζει τους 2 κλάδους με σημαντική επιτυχία, αφού ο καθένας τρέφεται καταλυτικά από τον άλλον. Εξερευνώντας και μελετώντας διαφορετικές περιπτώσεις επιτυχίας αλλά και αποτυχίας πολλών πελατών – σε γυμναστική, διατροφή ή και τα 2 – αναζήτησε μια μεθοδολογία ικανή να παρέχει συνέπεια αποτελεσμάτων για όλες τις περιπτώσεις. Έτσι, στράφηκε στην εφαρμοσμένη ψυχολογία ξεκινώντας πρόγραμμα σπουδών Life Coaching του ηλεκτρονικού πανεπιστημίου Achology. Σήμερα ενημερώνεται, μελετά και εξελίσσεται, εξερευνώντας διαφορές κατευθύνσεις, ξεπερνώντας τα συμβατικά όρια των επαγγελμάτων του. Με εφόδια τις εξειδικευμένες γνώσεις και την ακαδημαϊκή, ερευνητική του προσέγγιση βρίσκει ευέλικτες λύσεις στα προβλήματα της σύγχρονης καθημερινότητας, εφαρμόζοντας γνώσεις διατροφής, μαγειρικής, γυμναστικής, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, μελέτη του κιρκάδιου ρυθμού και του ύπνου, νευροβιολογίας κ.α. Σκοπός του είναι να μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία του ώστε να καθοδηγήσει όσους ζητούν βοήθεια να αναπτύξουν την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού τους, πετυχαίνοντας υγεία, ισορροπία και ευεξία.